aboutus

Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd.

Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Yico
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. ιματισμού Yico Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη, μια παραγωγή και πωλήσεις ενσωμάτωσης κατασκευαστών ιματισμού των γυναικών.

 

Ιδρυμένο το 2013, βρίσκεται σε Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, ένα γνωστό κέντρο ιματισμού. Κοντά σε Shenzhen και το Χονγκ Κονγκ.

 

Επομένως, απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου. Εκτός από το εργοστάσιο Guangzhou, έχουμε επίσης ένα συμβεβλημένο εργοστάσιο στην πόλη Jieyang, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με περίπου 60 εργαζομένους. Η ικανότητα παραγωγής είναι 50.000 PC το μήνα.

 

Έχουμε έναν μεγάλο κατάλογο, καλωσορίζουμε για να τοποθετήσουμε τις μεγάλες ή μικρές διαταγές. Παρέχουμε το cOem και τις υπηρεσίες ODM.

 

Εμμονή στην εταιρική αρχή «υψηλού - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση και η άριστη υπηρεσία», το επιχειρησιακό δίκτυο εξαγωγής μας καλύπτουν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ευρώπης, τη δυτική Ευρώπη, τη νότια Ευρώπη, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Έχουμε καθιερώσει τις ισχυρές σχέσεις με πολλούς πελάτες, και είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής για την ακμάζουσα επιχείρησή σας.

Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προαγάγουμε και να παραγάγουμε το σύγχρονο ιματισμό, και να καλλιεργήσει ενεργά και να ενισχύσουμε τις ανεξάρτητες ικανότητες καινοτομίας των υπαλλήλων μας. Πλήρως μετασχηματίστε και αναβαθμίστε τις αρχικές επιχειρησιακές εγκαταστάσεις, τις εγκαταστάσεις και τη διαχείριση εξοπλισμού. Ελπίδα να καθιερωθεί μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

 

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

 

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

Υπηρεσία

Η Co. ιματισμού Zhou Yico Guang, ΕΠΕ χτίστηκε από μια επαγγελματική ομάδα με τα έτη 10+ εμπειρίας στη βιομηχανία ενδυμάτων. Εστιάζουμε πάντα στο σχεδιασμό, παραγωγή της ένδυσης των σφαιρικών γρήγορων γυναικών μόδας, αλλά τώρα αρχίσαμε. Το εργοστάσιό μας διατηρεί μια σταθερή και καλή συνεταιριστική σχέση με τους διασυνοριακούς γίγαντες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μετά από τα έτη ανάπτυξης και συσσώρευσης, το εργοστάσιό μας έχει διαμορφώσει μια ισχυρή δυνατότητα Ε&Α και τη γρήγορη δυνατότητα αντίδρασης παραγωγής. Η ομάδα πωλήσεών μας είναι πολύ νέα και ενεργητικός, μπορούμε να κάνουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας και να σας εξυπηρετήσουμε! Τα κύρια προϊόντα μας είναι φορέματα, φούστες, φανέλλα, μπλούζα, σακάκι, παλτό, μπλούζα, πουκάμισο ελεύθερου χρόνου, κοστούμια ελεύθερου χρόνου, περιστασιακά εσώρουχα, μεγάλα ενδύματα γυναικών μεγέθους, και ούτω καθεξής. Έχουμε περισσότερα ενδύματα έτοιμα να στείλουν. Με μόνο τις εικόνες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε παραγωγή υψηλή - ποιοτικός ιματισμός στη γρηγορότερη ταχύτητα. OEM/ODM είναι όλα διαθέσιμο, μπορούμε να πάρουμε την εσπευσμένη διαταγή με τη γρήγορη παράδοση και την καλή υπηρεσία. Ελπίδα να συνεργαστεί με σας και την υποδοχή για να στείλει την έρευνα!

Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας είναι κύρια μιας άριστης ομάδας ανάπτυξης που δημιουργεί τα ολοκαίνουργιες σχέδια και τις μορφές κάθε μήνα, μια ειδικευμένη ομάδα παραγωγής στις πλήρεις διαταγές αποτελεσματικά, μια επαγγελματική QC ομάδα που επιθεωρούν τα προϊόντα για να εξασφαλίσουν καλή ποιότητα για τον κάθε πελάτη μας. Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πεπειραμένη και δυναμική ομάδα πωλήσεων για να παρέχουμε την επαγγελματική, στοχαστική υπηρεσία, και τις εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων.Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας